Замiсть тисячi слiв

Клавдия Дмитрив
Замість тисячі слів, я кохання тобі подарую,
Буду купати тебе у коханні щодень,
Коли бачу тебе, я, мов явір весняний, квітую,
І готовий співати про кохання тобі я пісень.

Замість тисячі слів, я втоплю тебе, мила, в коханні,
І нізащо тобі виринати із нього не дам,
Поступком відчуєш зізнання моє ти в коханні,
І кохання своє я навіки тобі лиш віддам.

Замість тисячі слів, я кохатиму вічно душею,
Даруватиму ніжність тобі і тепло,
І ніщо не постане між нашим коханням межею,
Бо квітку кохання тримає міцнеє стебло.

Замість тисячі слів неможливе я зроблю можливим,
Щоби щастям світилась, наче цілі плеяди зірок,
Втоплю у  коханні й назавжди я стану щасливим.
В моєму житті надзвичайно важливий це крок.

30.11.2019 р.