лист татовi... 28-й

Шморон Наталия
Татові...лист 28-й...
Так холодно ... і в серці  дощ пішов...
Як добре , що мене ніхто не бачить...
Допоки місяць хмарами зайшов, 
Я тут собі...  тихесенько поплачу ...

...Тоді , в такий же зимний листопад
Дзвонили дзвони , били гірше грому...
-Ти ж обіцяв мені приїхати назад !!!
Казав: «Все добре,.. скоро я додому ...»

Як міг ти , не прощаючись , піти ?!
Забрав моє дитинство із собою ...
...Я виросла .. і  зрозуміла ... Ти...
Ти так боявся нам завдати болю...

...Болить , щораз так само... та проте,
Я знаю , що мої «листи» читаєш ,
Де стільки років ,  дякую за те,
Що ти мене ...й з небес охороняєш ...;;