***

Шморон Наталия
Піднялася, струснулась .. далі йду
Хоча , щораз болЮчіше штовхають ...
Щоправда,  я сповільнюю ходу ,
Бо, як не як , а рани дошкуляють...

А разом з тим, закріплюю знання -
Ділити вчуся від зерна полову ,
А знаєте ? Це  навіть легше , як
в скрутний момент добрати вірне слово

Як часто ми , серед життєвих смуг
Шукаємо чомусь в простім складніше ...
Та іноді , самотність -кращий друг
І подруга найкраща -просто тиша ...