Буду я...

Оксана Филина
 Де ті очі, де усмішка, де слова?
Де тепло, яке так довго душу гріло?
Я тебе питаю! А  шумить трава,
Хрест і фото, ні не відболіло.
Гоїть рани часу вже немає,
Треба жити, діти та робота.
Хай журба вже серце дожирає,
Все пройшло і радість, і турбота.
Запалю я свічки на могилі,
Добрий день, коханий, мамо, брату,
Хай земля Вам буде пухом, милі,
Буду я тепер всіх захищати.