Нехай щастить

Александр Невидомый 2
Нехай тобі щастить!
в усьому щастя буде,
нехай в тобі розбуде
цей перший день зими
все те, що відчувають
твої жіночі груди,
нове життя споруди
і ніжність новини.

Нехай тебе вітають
твої знайомі люди,
і рідні, що жадають
здоров*ячко завжди,
приєднуюсь і я,
а також місяць грудень:
невтомненою бути
і жити без нужди!