Херанука Нарояле

Шишикин Александр
Панове й пані розважайтесь,
Смішного шоу йдуть часи.
На вус чи ніс собі мотайте,
Іде реформа: "Безтруси".
Зве проститутку муж державний,
Взирає паства у екран.
В уми влагають дезу плавно,
Щоб приховати злий обман.
Народу Слуги - стопудові,
Пошти народні холуї.
Верховна зрада вроді нова,
Мандатні члени, чи х@ї.
Квартал у владу перебрався,
Гигоче піпл, рве живіт.
У мандри глузд давно подався,
Зате маразм наніс візит.
Гарант наш - членовий маестро,
То велік дарять то рояль.
Пора уже створить оркестр,
Назвіть його: "Зелена шмаль".
Порохопси в парламент сіли,
Їм пан Відкат мандата дав.
Восьмипроцентні уху їли,
Сімдесят третій крепко впав.
Він землю хоче дать кагалу,
А люди референдум ждуть.
Безвізом, як кнутом погнали,
Других євротарифом вб'ють.
Ще ж медицинська є реформа,
Секретна назва - "Shoptyzdoh".
У землю нашу нас загорне,
Для емвеефовських вимог.
Всі повсідались на диванах,
Зашквар такий що аж димить.
Летить їм в мізки дези мана,
А пропаганда ум ярмить.