Я пам ятаю наше лiто

Влад Селезнев
Я пам'ятаю наше літо,
Мої думки плекають суть.
Коли ми разом - Дольче віта,
Якщо інакше, зріє лють.

Той тихий вечір біля хати,
Я відчуваю настрій твій.
Щасливий так тебе кохати,
Ловлю щомиті рух од вій.

Твій тихий шепіт, шелестіння,
Замріяним давно живу.
Обійми наші, мов сплетіння
На хвилях до тебе пливу.

Я пам'ятаю наше щастя,
Воно наснагою мені.
Якщо ми поруч геть нещастя,
Щасливо навіть уві сні.

Що буде далі, бог то знає,
Надія вірою живе.
Хто любить, той своє плекає.
Най Муза довіку пливе.