Кохання нiч

Клавдия Дмитрив
Кохання ніч, кохання насолода,
Кохання ніч, світанок наступив,
Кохання ніч, немов дівоча врода,
Кохання ніч і місяць ворожив.

Кохання ніч, і зорі мерехтіли,
І вітер смичком десь на скрипці грав,
А зорі тихо падали тремтіли,
І коник нам зворушливо теж грав.

Кохання ніч, хлюпоче вітер хвилі,
Кохання ніч, і співи солов’їв,
Вони чудові, завжди вони милі,
А я коханням, мила, тебе грів.

Кохання ніч і все це таємниче,
Кохання ніч, таку не віднайти,
Кохання ніч, і зорі у криниці,
В кохання ніч до тебе мрію йти.

Кохання ніч ніколи не забуду,
Кохання ніч триматиму в душі,
Тебе кохаю і кохати буду,
Бо мій вже перстень в тебе на руці.

Кохання ніч і почуття ті щирі,
Які не згаснуть в мене всі роки,
Слова твої всі ніжнії і милі.
Просив в ту ніч твоєї я руки.

Кохання ніч –не сон це і не казка,
Кохання ніч у пам’яті зберіг.
На все,що є, це ,звісно, Божа ласка,
Й кохання я для тебе лиш беріг.

02.12.2019 р.