Я спiваю тобi колискову

Клавдия Дмитрив
Я cпіваю тобі колискову,
Я співаю тобі ці пісні.
Про кохання веду я розмову,
І про сутінки тії нічні.
Колискову ще буду співати,
Ти почуєш мене і не раз,
Бо ще більше я буду кохати,
Моя люба красуне, щораз.

Я співатиму знов колискову,
Я співатиму знову пісні,
Ми продовжимо нашу розмову
Про ті ночі чудові і дні.
Так співатиму знов, моя люба,
Дарувати я буду ту мить.
Моє щастя й моя мила згуба,
А кохання в мені та й не спить.

Я співаю тобі колискову,
До себе тебе я тулю,
Подарую я щастя підкову,
Від вітру тебе затулю.
Колискову співаю щоночі,
Про кохання тобі шепочу,
Я дивлюсь на заплющені очі,
І в щастя з тобою лечу.

Я співаю тобі про кохання,
І вітер зі мною співа,
В кожнім слова в коханні зізнання,
І щирі для тебе слова.
Зорі світять для тебе з блакиті,
Місяць гойдає тебе.
Щоб вічними були ці миті,
Та світання твій сон забере.

02.12.2019 р..