Бабусе

Анна Подгорная
Коваленко-Банцаревич Е.А.

Спiвучiсть, щiрiсть, що живе в душi-
Це завдяки тобi,моя бабусе!
Вхиляюсь,рiдна, дякую тобi!
Що дня дзвоню, мовляю: повернуся!

Мiй голос, мов у Мавки лiсовой...
Я пам’ятаю все, що ти читала:
Шевченко, Лесю... так було з тобой
Цiкаво. Я все уявляла,

Що гай живий! Що десь живе вона
Ота красива Мавка за Рiжком...
Що мрiэ теплым лiтечком... Зима
Вiд мене вiдступила. Вiдгуло...

Ти знову попосмiхнись моя бабусе!
Дай обiйму! Посидь зi мною ти!
Як у дитинствi! З ранку повернуся!!!
Не хочу я твоэi самоти.

P.S.Вхиляюсь до землi, моя рiдненька!

01.12.2019р.