Цей снiг i нiч

Анатолий Драбрезир
* * *

Цей снiг i нiч… А буде i весна,
I буде день новий, i ранок.
I не сльоза, збентежена, рясна,
I не цiлунки зрадливих коханок.

Цей снiг i нiч… I стомлена душа,
I тiло холодом вологе.
I пам’ять, де при мiсяцi роса,
I спорешем зайшлися всi тривоги.

Цей снiг i нiч… I жебонить зоря,
I  шлях птахiв пунктиром в небi.
I лине спiв зболiлий солов’я,
I цi листи, що не дiйшли до тебе...