Журавлик

Александра Мошкович
Журавлику, журавлику.
Лети під небеса.
Бо там на самоті,
Шукає, жде мене зоря.
Все небо в зорях сяє.
Панує там життя.
Лунає   веселкова пісня.
Як той яскравий зорепад.
Немає там хвилинки.
Пливе зоринка в облоках.
Вона співає гарно.
Та тільки туга на душі.
Там облоко між ними.
До них проляже шлях.
Журавлику, дай спокій.
Скоріше,  лети під небеса.
Бо там панує щастя.
Бо доля там моя.
Хоч крапельку від неї,
Мені ти принеси.
Та не здогнати бурям.
Бо серце, ще живе.
Душа у простір лине.
Злетіти вона хоче.
Мов вільний, живий птах.