Меланхолично

Валентина Панова 2
               


                Дъждът вали!
                И в душата e студено.
                И е страшно и е пусто.
                Няма топлинка.
                И слънце няма...
                Вместо сълзи,
                дъжд вали.
                Душата ми е в мрак.
                Студено е от самота.
                Студено е...
                И вместо сълзи, дъжд вали...
                Къде си ти?
                Ела лъч и ме стопли.
                Къде си ти?