о Боже

Вера Деревьянко
...о рідний милий добрий Боже
 
мене напали муки тоже
захиститися не можу

хто мені тут допоможе...

Бажаю я
ізбавитися від  печалі?

хтось її в  життя моє качає...

та і ти в великій скруті
на хресті розпьятий
в смуті...