Моя дорога

Татьяна Лемешко Безпалюк
Була дорога не легка
Були і терни, були кручі.
Була в ній радість і туга
Та все – таки була й везуча.

Мені всміхалася весна
Літа і дні були бурхливі,
Та віри не втрачала, йшла –
Казала: « Буду ще щаслива!»

Я сіяла добро, любов,
Знаходила тепло, довіру.
Раділа в тім, що повезло
Найкращий сенс -  в життя повірить!