Йякый ты гарный...

Тамара Крячко
Использован кубанский суржик.

Йякый ты гарный,
В чоботях ,в журки,
Йяк в дэнь базарний
Йидэш проулком.
Цыны нэ зложиш
Туди такому
Такый дорожэ
Родного дому.
Всих чорнобрывцив,
Всих васылечкив...
Дивчата-вивци,
 Трясуть платочкы.
Жинок ны слухай,
Дивочи спивкы,
Ны та прысуха,
Шо в смэрть красыва.
Сама высна йя!
Дывысь козачэ,
Мэнэ мынайя,
Свит ны побачиш.
Як в дэнь базарний,
Ты дарыш квитку,
Такый ты гарный,
Такый ты ридный