Введення в храм Пресвятоi Богородицi

Клавдия Дмитрив
Пресвяту Богородицю вводять у храм,
Радіймо усі, християни.
Вона завжди приходить на поміч всім нам,
Й завжди Діва на нас всіх погляне.

Четвертого грудня в зимовий цей день
Богородицю в храм же вводили.
Заспівали Пречистій святкових пісень
І квіти навкруг положили.

Цей день особливим  був і є для усіх:
Доручили Пречистую Богу.
Легенький посипав тоді з неба сніг
І світлу встелив їй дорогу.

Хоч нелегким був шлях Пресвятої в житті,
Не все гладко і солодко було,
Та ні дня не була Пресвята в самоті
І ймення її не заснуло.

Радіймо усі християни, разом,
Вітаймо ми Діву Марію,
Молімся до Діви з Ісусом Христом,
Маймо завжди на поміч надію.

04.12.2019 р.