Синичка

Виктория 75
Синичка влетіла раптово в кімнату,
А кіт якось вдало спіймав бідолаху.
Мисливський прокинувся хист полювати:
До рота притиснув малесеньку птаху.

З’явилися хутко Сергійко та Неллі.
Повинні негайно звільнити синичку!
Дісталась їм справа не дуже весела:
Лякають кота, ллють на нього водичку!

Здійснилось раптово справжнісіньке диво,
Бо пташка скотилася вмить на підлогу.
Здалося, що мертва, покинули сили.
Шкода неймовірно нещасну небогу.

Та ось несподівано миттю злетіла!
Розкрила свої неушкоджені крила!
Усміхнено діти дивились на неї:
З Небес надійшов порятунок, напевне,
Невже подарунок казкової феї???!!!

04.12.2019