Виховання

Поэт Закарпатья Василий Галас
Навпростець балкони
бачу два сусідські.
А на них собачі
перемови світські.
На одному гавкне
водолаз поважно -
спаніель на іншім
відповість відважно.
Мова про доросле -
а смішні як діти.
Нам за виховання
можна порадіти.
Є у їх розмовах
довгими перерви.
Бо - не личить людям
збиткувати нерви...

Грудень 2019