кроками Рiздва

Юрий Лазирко
навколо
слів нема
лише
пориви
вітру
не спить
гуде димар
безноття
на пюпітрі

сонетів
на вінок
Різдво собі збирає
старіє ще вино
в своїм дубовім
раю

а місяць
молодий
порізатися
можна
сніг зарипів
з ходи
і знітився
побожно

і вже
дорога є
для коляди
готова
то радість настає
вилюлюючи слово

про тих
до кого йдуть
і тих
хто у дорозі
зачнімо коляду
вітаймо
на порозі

4 Грудня, 2019