Уйларымда буран

Фаниль Асфаров
Хэлемдэ юк кебек буген инде.
Монсулана минем кунел.
Эллэ яуган карлар белэн.
Салкын белэн жаным тулды.

Кузлэремэ саркып яшлэр тула.
Йорэгемне чеметтереп кыскалый.
Юк урамдагы буран тугел!
Минем жаным уксеп елый.

Узган яшлегемне искэ алып.
Калдым эле авыр уйларга.
Утырырга язсын иде Ходай.
Жанны жылытырлык туйларда.

Бирче Раббым жанга сихэт.
Буран-монлы койлэр.
Йорэк яраларын каплап китсен иде.
Мамык кебек яуган карлар