Днi вiдшумiли

Анатолий Драбрезир
* * *

Мої днi вiдшумiли,
Мов санжарська сосна.
Жити вдвох не зумiли,
Я один, ти одна…

І чи просiдь, чи просинь
У бiлявiй косi.
Днi простують мов осiнь,
По холоднiй росi.