Радости Богородицы

Валентина Фёдоровна Самосват
Раруйся, заченшая без семени Христа,
Радуйся, носившая Его под сердцем.
Радуйся, родившая ЧУДО-ДИТЯ,
Радуйся, принявшая дары  царей пришедших.
Радуйся, обретшая в Сыне учителя и Бога Своего,
Радуйся, Тобой рождённый,смог  восстать из смертных.
Радуйся, что видела как возносился ОН,
С грешницы Земли,  к Отцу на небо.
Радуйся, Преславная паче всех Ангелов и всех Святых,
Радуйся, близ Троицы Святой блистающая.
Радуйся, имеющая власть на Небеси,
Радуйся, молитвеннице к Господу Всеславная.