Велика сила

Клавдия Дмитрив
Молитва – це засіб могутній,
Молімо її ми щодня.
Цей захист є завжди відчутний,
Щоб щасливою була рідня.

Молитви навчаймо з колиски,
Молитвою душу кріпім.
В молитві єднаймося близько,
До храму частіше ходім.

В молитві великая сила,
Яка нас тримає в житті.
Молитва не раз захистила,
Коли були, немов в сліпоті.

З молитвою маємо захист,
Маєм все, що без неї нема.
І читаймо хоч зрідка акафіст,
І Господь нас за це обійма.

05.12.2019 р.