Грудень-2019

Дмитрий Погребняк 555
Хай грудень новорічним святом буде
і з неба падаючи білий сніг кружляє
і мрії втілити у життя ніколи не забуде
і для людських сердець казку оживляє...
Стоять як наречені припорошені дерева
в перловому вбранні тихенько сплять
в льоду верхівкі як корона кришталева
буває від вітру іноді жалібно скриплять...
Мороз на вікнах намалює візерунки
в оселі стане затишно,приємно і душевно
на вулиці нас ще чекають подарунки
треба лише краще придивлятися напевно...