Наш

Ла Флёр Дю Маль
Світ у постійній небезпеці.
Світ, який ми творимо
за власними канонами
краси.

Але скажи,
чи за своєю подобою?

Хіба немає для нас надії?
Хіба чорні хвилі
жалю і жорстокості -
то плоть є від нашої плоті?

- Нас знищать урешті-решт наші діти. -
- Ти даси мені у це вірити?