Новорiчнi побажання на 2020 рiк

Александр Зубрий
…Рік Свині вже відходить у вічність,
Скоро змінить його рік Щура.
Що він нам принесе – хаотичність,
Чи стабільності прийде пора?
Та не буду я, друзі, гадати!   
І чекати «щурячих» щедрот!
Щиро хочу я вам побажати:    
Щоб в одне об’єднався народ!
Щоб «зелені», «червоні» чи «сині»
Спільну мову і цілі знайшли –
Не лишилось від розбрату й тіні,
Щоб ми дихати вільно могли!
Щоб зміцнилася наша держава!
І церкви не сварилися щоб!
І щоб судді - судили по праву,
Здохне хай «корупційний мікроб»!
Щоб конфлікти скінчились без крові!
Щоб з політики зникли осли!
Щоб родилися діти здорові!
Щоб зарплати гарненько росли!
І щоб дав Бог для добрих справ сили
І здоров’я на довгі роки!
Щоб жінки від любові світились,
Щоб кохали їх чоловіки!
Щоб не знали ви горя та згуби,
Щоб ні дня не жили у журбі!
А все інше, шановні і любі,
Ви самі побажайте собі…

05.12.2019