Сливи, персики, метелики...

Марина Павловна Малашенко
Метелики – повітряні красуні –
До кошику зі сливами летять.
Прокинуться від сну мої манюні
І персики бажають скуштувать.

Ці фрукти – золотаві і рум’яні –
Увагу привертають повсякчас.
Круглесеньким, веселим і духмяним
Вдається щиро радувати нас.

       05.12.2019

Автор картины «Персики, сливы и бабочки» (35х45)– Юлия Перепелкина