Мяу

Поэт Закарпатья Василий Галас
Всі майстрині киці.
Люблять - що й казати -
з бавовняних ниток
вузлики в'язати.
Де клубок побачить
киця - не здається,
поки розмотати
пряжу не вдається.
Отака їх вабить
однобічна вправа.
А клубка згорнути -
мяу!.. - ваша справа.

Грудень 2019