Сонячн п сн

Виктор Худаков 4
   
Я піснями наповню серця,
Подарую найкращі слова,
Щоб лунали вони без кінця,
Людям всім дарували дива.
Щоб кохання мов квіти цвіло,
Ясне сонце над світом вставало,
Людям добру надію несло,
А закоханим спать не давало.
Приспів
Добра пісня для нас головне,
Не живіть на землі без любові,
Вірю хтось ще почує мене,
Знайде добре зерно в добрім слові.
Без кохання немає життя,
Існування без щастя й моралі,
Гарну пісню візміть в майбуття,
Та живіть не вагаючись далі.
Приспів
Я дарую сонячні пісні,
Ними звеселяю вашу душу,
Хай слова лунають чарівні,
Вам кохання дарувати мушу.