Церкви, синагогам и мечетям... Юрий Лазирко

Кариатиды Сны
до церков синагог i мечетей
Юрий Лазирко
http://stihi.ru/2019/12/05/10146
--------------------------------


о церкви
синагоги
мечеті
що у мечетах
душ
ви печете
те іде
на чолі
у видовищ
і виходить
щоденно
на лови
очманілого
світла
для щастя
теє світло
не дбає
де впасти
бо воно
чиста доза любові
а в любові
нема передумови
просто падає
щедро
без ліку
і не видно
ні міри
ні віку
нам би вчитись
у неї
горіти
нам би знати
що ми Божі квіти
що шукають
за серцем
відкритим
за бджолиним крилом
і за світом
не пропахлим
до нитки війною
що сльозить
дорогою ціною
не таким
де свист
кулі лиш чути
а душевним
до самої
суті


******************************

о церкви
синагоги
мечети
что в мечетях
душ
вы печёте
идёт то
во главе
ваших зрелищ
и выходит
на охоту
доселе
за тем взбалмошным
светом
для счастья
свет же этот
не знает
упасть где
ибо он
измерим лишь
с любовью
а в любви той
ведь НЕТ предисловья
просто падает
щедро
на нас он
и не видно
ни меры
ни часа
нам учиться б
гореть хоть
немного
у него
ведь цветы мы у Бога
вот и ищем
мы сердцем
остылым
за пчелиным крылом
и по миру
НЕ пропахшем
до нитки войною
что слезит
дорогою ценою
не таким
где свист
пуль лишь нас будит
а душевным
до самой
до глуби