Знайбутньому

Громова Олька
Очі твої,
Мов проліски,
Погляд широкий,
Як вулиці.
В серці і досі вивіски
Минулих гастролей.
Вилиці

Трохи загострились.
Голосом
Грій мене швидше,
Притулиться
Серце,
В зіницях -
Бісики,
В шибку світанок дивиться.

Мій чорнобривце, ламані
Сни
І думок моїх поштовхи,
Сонце хлюпоче в лимані,
Любов - в електронній пошті -

Листи мої,
В спамі з рекламою,
Де слово чогось да коштує,
Ми знаєм буття, коханий,
Навіщо оті ворожки?!

20.10.19