***

Фаниль Асфаров
Аяк астларына тоште
кара кичнен шэллэре
Инде тагын буяп куйды
Ап ак карлы тослэрен

Иннэрендэ коянтэсе
Ике чилэге белэн
Ялгыз башы нишлэп йори
Кемнен телэге белэн.

Жылытып куйсада хайран
Кунеллэргэ ярамый.
Яна елга коннэр саный.
Котэ котэ жан арый.