Ах, тези снежинки!

Валентина Панова 2
И
снежинките
са луднали по теб.
Нали ги видях,
как с танца си
 косите целуват ти,
и
нежно те прегръщат.

След танца
топят се от нежност
отново по теб
и попиват
в
мислите  ти,
да не допускат
други
до теб.

Чудя се
тези вълшебници,
дали ще се
стопят от любов
и
 сърцето ти,
 омагьосат
за винаги.
Не оставяйки
място за мен.

Ах,
тези снежинки!
И те са луди по теб.

Ах,
Тези снежинки!