Корпоративне привiтання 2020

Александр Зубрий
Від компанії "Медикалазер"

Чернетка твору.

...Шановні косметологи і власники салонів!
Дві тисячі двадцятий приходить рік у світ!
Тому "Медикалазер" вітає без шаблонів
І вас, і ваші сім'ї! І зичить довгих літ,
І гарного здоров'я, і статків величезних,
І злагоди, і миру, і успіхів значних,
І діточок слухняних, і вихідних бомбезних,
І подорожей вдалих, і друзів золотих!
А ще ми вам бажаєм: зростання і кар'єри,
Навчання, спілкування, поваги у колег,
І в конкурентних бурях у морі б'юті-сфери
Щоб ваші підприємства пливли, немов, ковчег!
І вдалих інновацій, і розвитку угору,
Цікавих препаратів і лазерів нових!
Тож ми, "Медикалазер", вітаємо вас хором
І зичим, щоб в салонах клієнтський гул не стих!..

06.12.2019 р.