Чарiвна недоспiванiсть iсторiй

Катерина Жебровська
Чарівна недоспіваність історій…
Недопрожиті лінії казок…
Миттєві віддзеркалення Любові
Крізь марево осмислень і думок…

Цнотливість усамітнених мандрівок
В Гармонію глибинного знаття…
Проміння Дива проростає Дивом,
З мотивів усвідомлення в Життя…

Невимушеність тем і візерунків…
Пронизливість беззвучних молитов…
Філософічна однозначність трунків,
Які у серці бережуть Любов…

05.12.2019
Виставка Гаяне Атаян «Живопис», Дім Майстер Клас, Київ