Георгий Иванов Звезды синеют English

Евгения Саркисьянц
Stars become blue. Branches sway in the evening mist.
Winter’s like winter. And night is like night.
All is forgiven. But nothing can be dismissed.
Music. Twilight.

We are all heroes and we are all traitorous,
We trust all words, does not matter which one.   
What do you say now, my dear contemporaries,
Is this much fun?

***
Звезды синеют. Деревья качаются.
Вечер как вечер. Зима как зима.
Все прощено. Ничего не прощается.
Музыка. Тьма.

Все мы герои и все мы изменники,
Всем, одинаково, верим словам.
Что ж, дорогие мои современники,
Весело вам?