чи ти м й сон?

Владимир Болсун
Чи ти мій сон?
Чи просто магія чола
Яка між нами райдуго стояла
Яка між нами прірва пролягла

написала Ліна Костенко

Я не втримався і додав

ЯКЩО МІЖ НАМИ - РАДУГА СТОЯЛА
ЯКЩО МІЖ НАМИ - ЯБЛУНЯ ЦВІЛА
ТАКА ЛЮБОВ ПОВІК НЕ ЗГАСНЕ
ТАКЕ КОХАННЯ БУВАЄ ТІЛЬКИ РАЗ!