зима

Татьяна Лисненко
Зиму я люблю уже  за те,
Що у неї шати чарівні…
За вікном метелиця мете,
А в кімнаті затишно мені…

На калині пишні снігурі,
Мов червоні м’ячики-грудки.
Ну а я до самої зорі
Все пишу римовані рядки.

На вікні – малюнки розписні,
На снігу – легкі твої сліди…
П’ю глясе, й неначе в напівсні
Тону в сріблі музики і див…