Не мовчiть

Людмила Дзвонок
                Служителям церкви

Ріднесенькі мої, даю знання, вживайте,
На місці не сидіть, ідіть по всіх стежках.
Мою святую волю всім людям сповіщайте,
Відкрийте Слово їм, яке відкрите вам.

Терплю цей грішний світ, даю ще час на зміни
Усім людським серцям (щоб замінили шлях),
Прощаю всі гріхи, прощаю всіх, хто винні,
Якщо є покаяння, беру під Свій Я дах.

Оснащені ви Мною на всі часи і рухи,
Під захистом завжди, із вами Дух Святий,
Відкуплені, оправдані, за всіх пішов на плаху…
Ви Мною для служіння церковного взяті.

Я з вами, завжди вкупі щоночно і щоденно,
Ви навчені і знаєте, як всім відповідать,
То ж не мовчіть, ідіть і говоріть упевнено,
Що вже Я на підході, щоб церкву Свою взять.
                06.12.2019