My Eggedal has artistic soul

Зоя Сперстад
My Eggedal has artistic soul ...
I see the metaphysical energy of the Air ...
Metaphysical Colors by All Artists ...
Great artists who lived here ...
They've seen the same Air ...

У моего Эгедала артистическая душа ...
Я вижу метафизическую энергию Воздуха ...
Метафизические цвета всех художников ...
Великие художники, которые жили здесь ...
Они видели тот же воздух ...

Min Eggedal har kunstnerisk sjel...
Jeg ser metafysiske energien fra Luft...
Metafysiske farger fra alle kunstnere...
Store kunstnere , som levde her...
De har sett samme Luft...


Zoja Sperstad 07.12.2019