Сумую

Танюша Мишина
Сумую,я разом із вами сумую.
За що ,Боже ,стільки смертей?
В жалобі Країна горює,
Бо знову ховає дітей.
Я сум з вами ваш розділяю.
Я знаю,що дуже болить.
Вам боляче,рідні,я знаю,
Та треба триматись в цю мить.
Дай Господи сил пережити,
Врятуй їх від відчаю !Жах!
Чим люди могли завинити,
Щоб так закінчити свій шлях?

Сумую,я разом із вами сумую!
Тримайтесь!Хай Бог збереже!
Я знаю, ваш біль не вгамую.
Невже так буває,невже?!...