вранiшне

Гелена Смилянская
у ранішньому небі крила,
світяться, аж затьмарює очі,
мають підсвітку із сонця,
мають рушій, що є вітер,
розсіює по неозорих просторах,
збиває ще більш пишно,
щоб ми любувались неспішно,
щоб пташки заплутувались
у вишніх,
шукаючи шляхи
на землю грішну

08.36
08.12.2019