Украiнська хустка

Николай Мотков
 


               
                «Українська хустка»

Муз. М. Мотков                Сл. М. Мотков

               
                Українська хустка сяє кольорами,
                Зігріває душу, серце молодить,
                Фантастична, стильна, лляна, конопляна,
                Начебто сузір’я зірками горить 
                Квіти променисті, в’ються на хустині,
                Прикрашають жінку сиву й молоду,
                Українська хустка – неповторна, дивна,
                Піднімає настрій, додає красу


                Приспів
             Хустка, хустка, хустка – українська хустка,
                Берегиня ніжна – зоряна, палка,
             Хустка, хустка, хустка – українська хустка,
                Сонячне, вродливе – вишите вбрання,
             Хустка, хустка, хустка – українська хустка,
                Неймовірна, барвна, шовкова, ясна,
             Хустка, хустка, хустка – українська хустка,
                Креативне, стильне – вишите вбрання
             


                Українська хустка – епатажна «зірка»,
                Наповняє світлом, наче дивосвіт,
                Незвичайна, рідна, файна, урочиста,
                «Квітка» історична - весь чарує Світ,
                Кольорова стрічка - нібито «веселка»
                Серце надихає й душу теребить,
                Сонячна, барвиста, незрівнянна, світла, 
                Квітами палає, перлами царить