Кохання

Николай Супличенко
Закохався вересень у зиму:
«До вподоби,ось, вона мені!»
І на зустріч з нею пілігримом
В золотом оздобленім вбранні.

Молодіє і блищить красою
І на крилах радісний  - в блакить…
Осінь-мати дрібною сльозою
Зустрічає радісну цю мить.