Бывает

Карпенко Наталия
Білі вірші, чисто білі,
Не забруднені ніким, -
Виливав поет невміло
На папір свої думки.

Ох, ці вірші надто білі –
Не збагнути, що і як, -
Логіка в них вся зотліла,
Доки сам горів співак!
               
Липень 2018 р.