Вiрi до 30-рiччя на укр. яз

Любонька
Квітучий вік для жінки - 30 років -
Бальзаковський, класичний варіант.
Від юності - лише за пару кроків,
Та не алмаз уже, а - діамант.

Мов витончене твориво природи -
Жіночність, романтичність і краса...
І вишуканість внутрішньої врОди,
Якщо душею прагнеш в Небеса...

Любов - найкраще диво, що є в світі,
Хай супроводжує тебе в житті...
Нехай кохання сонцем в долю свІтить,
Щоб тЕмряви не бУло на путі...

Нехай за Божим планом все складеться
(Лиш Він один - все знає наперЕд!)
Довірься Господу, на рівні серця,
Отримаєш у дар - райський намет...

У сЕбе вір, бо ж Віра - Ім'я твОє!
З любов'ю і надією живи!
Пирнай у щастя...нурцем...з головою!..
І до мети - упевнено пливи...


26/11/19/