Примерзлий мох Зiгрiтi Сонцем крони

Катерина Жебровська
Примерзлий мох… Зігріті Сонцем крони…
Прозорий щем безвітряних зітхань…
Малюнки щастя… Тиші передзвони…
Зимовий сон вчорашніх сподівань…

Чарівна гра в минуле і майбутнє…
Тепло і холод… Радість і печаль…
Мереживо чуттєве незабутнє…
Час вознесіння, молитов, прощань…

Сліди Життя в снігу, в землі, в повітрі…
Нестримний незбагненний вічний плин…
Єства… Істоти… Богу – рідні діти…
Світ в круговерті дивовижних змін…

07.12.2019