Кагы

Максим Сибиряк
Тегераюк седа веданоис кары,
кагы джой опбысар,
тегераюк кагы!
Зэлдин айды талда,
Эзэлэндэн тарды,
талды энчефура, тегераюк кагы.

Имгэн уртун далта,
 имгэн уртун марты,
Тегераюк седа!
Кагы джой опбысар,
Тегераюк кагы!