СОН

Иванова Лариса Иосифовна
Про Мир піклується весь Світ.
Всі люди на землі його бажають.
Всім він потрібен - тобі й мені.
Та є такі, що в ньому жити заважають.
А ще страшніш, за Мир вони відповідають.
Приснилось це мені ві сні.